Wie ben ik

Sinds enige tijd ben ik gestart als budgetcoach voor Haarlem en omgeving onder de naam Budgetcoach Haarlem. Dit eerste artikel in mijn blog schrijf ik om de vraag te beantwoorden: “wie ben ik?” en “wat is mijn missie?”

Als ik zie dat de mensen die ik help weer gelukkig worden en weer stabiliteit geeft in hun leven, krijg ik daar energie en voldoening van. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen om (weer) inzicht en stabiliteit te krijgen in hun financiële huishouding. Als de inkomsten en uitgaven weer in balans zijn, geeft dit weer rust. Zo kan er weer extra geld opzij gezet worden voor onverwachte (dure) uitgaven of voor vakantie.

Wie ben ik
Mijn naam is Theo Vullings, 30 jaar en woon in Haarlem. Als zzp’er doe ik mijn kantoorwerkzaamheden vanuit thuis en coach ik de mensen bij hen thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. Naast mijn werkzaamheden als Budgetcoach ben ik actief vrijwilliger bij Humanitas, hier help ik op vrijdagochtend mee.

Voordat ik als Budgetcoach aan de slag ben gegaan heb ik in diverse hotels gewerkt als night auditor en income auditor. Als night auditor deed ik zowel financiële administratieve werkzaamheden als werkzaamheden aan de front office van het hotel. De afwisseling tussen de administratieve werkzaamheden en het contact met de mensen vond ik erg leuk. Echter werden de nachtelijke uren zwaarder en dat heeft mij doen besluiten een andere weg in te slaan.

Mijn missie
Mijn missie is om mensen weer in staat te stellen om hun financiële huishouding zelfstandig te voeren. Door mensen te begeleiden en te coachen naar een beter inzicht in hun financiële mogelijkheden en zo stabiliteit te realiseren in de financiële situatie.

Door de begeleiding en coaching aan de persoonlijke wensen en kunnen van de cliënt aan te passen, immers iedereen is uniek, en goed te luistern naar zijn / haar hulpvraag, ben ik van mening mijn missie te kunnen volbrengen. Door de cliënt te begeleiden en niet werk uit handen te nemen leert hij / zij zelf om te gaan met de situatie en zal de cliënt uiteindelijk weer zelfredzaam worden.

Leave a Comment